Termeni si conditii

1. GENERALITATI

www.mega-image.ro este site-ul oficial al Mega Image SRL, cu sediul social in Plaza Romania, Bulevardul Timisoara 26, etaj 2, Bucuresti, Romania, 061331 (prin intarea Silistraru), inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/27872/1994, CUI RO 6719278, denumita in cele ce urmeaza “Mega Image”, operator de date cu caracter personal avand numar inregistrare 2043. Mega Image este societate afiliata grupului Ahold Delhaize, companie cu sediul in Olanda. 
 
Acest site a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati de brand-ul si produsele Mega Image, informatii cu privire la acestea, precum si de a oferi posibilitatea plasarii de comenzi online. Site-ul este operat si administrat de catre Mega Image.
 
Pentru campaniile promovate de Mega Image, persoanele interesate sunt rugate sa consulte regulamentele aferente acestora, din sectiunea Campanii si promotii in magazine. 
Accesul la prezentul site precum si folosirea acestuia sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos, precum si cu prevederile legale aplicabile in acest domeniu.
 
In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului, care implica si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Mega Image, va rugam sa nu utilizati acest site. 
 
Acceptarea termenilor si conditiilor este realizata, in momentul crearii Contului de Client, odata cu selectarea optiunii „Am luat cunostinta si accept Termenii si Conditiile”. Selectarea acesteia si a butonului Validare, indica faptul ca sunteti de acord cu respectarea termenilor si conditiilor Mega Image pe care le-ati citit, le-ati inteles si le-ati acceptat in integralitate.

2. DEFINITII

CAMPANIE  –  actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de produse avand un stoc limitat pentruo perioada limitata de timp, stabilita de catre Mega Image.

CARD DE LOIALITATE « Mega Image Connect » (denumit pe scurt si CARDUL CONNECT) – reprezinta suportul magnetic sau electronic emis de catre Mega Image, care confera detinatorului sau dreptul de a accesa Programul de loialitate Mega Image, conform capitolului 17.

CLIENT  –  orice persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani sau persoana juridica care acceseaza Site-ul Mega Image, prin  crearea si utilizarea unui Cont si care si-a dat acordul cu privire la prezentele Termeni si Conditii Generale.

COMANDA  –  reprezinta intentia cumparatorului de a achizitiona Produse de pe Site transmisa Vanzatorului, prin intermediul Site-ului.

CONT  –  sectiunea din Site formata din campuri destinate completarii cu adresa de e-mail si o parola care permite Clientului/Cumparatorului transmiterea Comenzii. Contul contine informatii despre Client/Cumparator, inclusiv un istoric al comenzilor acestuia.

CONTRACT  –  inseamna  prezentul document Termeni si conditii si stabileste conditiile generale de vanzare online a produselor de catre Mega Image, precum si drepturile si obligatiile Vanzatorului si ale Clientului/Cumparatorului si produce efectele unui contract incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator in conditiile OG 130/2000, incepand cu momentul transmiterii de catre Mega Image a confirmarii acceptarii Comenzii

COS DE CUMPARATURI  –  forma online a cosului compus din totalitatea Produselor selectate de catre Client/Cumparator din Site in vederea achizitionarii. 

CUMPARATOR  –  Clientul care efectueaza o Comanda.

ISTORIC DE CUMPARATURI – reprezinta totalitatea datelor stocate in legatura cu achizitiile anterioare conform bonurilor fiscale (de ex. valoare cumparaturi, produse, identificare magazine/online, adresa magazinului, data, ora etc.) 

NEWSLETTER  –  mijloc de informare periodica utilizat de Vanzator, exclusiv electronic, pentru a oferi detalii referitoare la Produse si/sau la promotiile desfasurate intr-o anumita perioada.

PAGINA PRODUS  –  pagina dedicata Produsului comercializat pe Site, care afiseaza informatii detaliate despre acesta. Informatiile sunt insotite de imaginea Produsului si pot indica numele si tipul produsului, pretul in Lei, continutul nutritional si ingredientele, conditii de pastrare, sugestii de utilizare etc. 

PROFILARE – prelucrarea automata a datelor personale privind in general analiza istoricului de cumparaturi in vederea acordarii de oferte personalizate, cu sau fara asocierea Contului cu un CARD CONNECT, in baza consimtamantului persoanei vizate, in conditiile descrise in POLITICA PRIVIND PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. CONFIDENTIALITATE si in capitolul 17 din acesti Termeni si Conditii.

PRODUS  –  orice articol afisat pe site care in momentul plasarii comenzii este disponibil si urmeaza a fi livrat catre Cumparator in baza comenzii acestuia, sau urmeaza sa fie disponibil incepand cu data afisata conform mentiunii “Disponibil de la”. In spatiul Site-ului, Produsele se regasesc grupate pe categorii si pot fi afisate detaliat pana la nivelul de Pagina produs, care afiseaza caracteristicile individuale ale Produsului selectionat. Disponibilitatea si restrictiile aplicabile Produselor comandate din Site vor fi afisate individual pentru fiecare Produs in parte, in conformitate cu politica de Produs in vigoare.

PROGRAM DE LOIALITATE – mecanismul de fidelizare initiat de Mega Image, pe baza de card de loialitate CARD CONNECT descris amanuntit la cap. 17 din prezentul document.  

SITE  –  domeniul www.mega-image.ro, subdomeniile  si aplicatiile mobile ale acestuia.

TAXA DE LIVRARE  –  suma pe care Clientul o datoreaza Vanzatorului ca urmare a livrarii la domiciliu sau a ridicarii comenzii din unul din punctele de ridicare personala a Produselor comandate prin intermediul Site-ului. Taxa de livrare este inclusa in pretul final al Comenzii.

TRANZACTIE  –  incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vanzarea unui Produs de catre Mega Image prin utilizarea serviciilor procesatorului de plati agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

MEGA IMAGE  –  Mega Image S.R.L. cu sediul social in Plaza Romania, Bulevardul Timisoara 26, etaj 2, Bucuresti, Romania, 061331 (prin intarea Silistraru), inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/27872/1994, CUI RO 6719278.

3. CONTINUT

Site-ul este specializat in vanzarea online, in principal a produselor alimentare si nealimentare.

Utilizatorilor acestui Site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant). 

Prezentul document stabileste conditiile contractuale aplicabile tuturor achizitiilor efectuate prin intermediul Site-ului www.mega-image.ro, cu subdomeniile si aplicatiile mobile ale acestuia, in baza si cu aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014 care transpun la nivel national prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Mega Image isi rezerva dreptul de a modifica continutul, structura si modul de accesare a Site-ului in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si ofertele postate pe site si de propriile proceduri interne. Continuarea folosirii Site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse se considera acceptul clientului. In cazul modificarii prezentilor Termeni si Conditii, Mega Image va informa Clientul/Cumparatorul cu privire la acest lucru, continuarea utilizarii Contului fiind posibila numai in conditiile acceptarii de catre acesta a noilor Termeni si Conditii.

4. INREGISTRAREA CLIENTULUI PE SITE-UL WWW.MEGA-IMAGE.RO

Orice client, persoana fizica cu implinita de 18 ani sau o persoana juridica se poate inregistra prin crearea unui cont, completand campurile existente pe site-ul www.mega-image.ro. De asemenea, inregistrarea unei comenzi pe site necesita, in prealabil, crearea unui cont. 

In momentul inregistrarii unei Comenzi pe Site, Cumparatorul isi da in mod implicit acordul cu privire la modalitatea in care Mega Image ii va transmite detaliile legate de comanda (notificari) prin e-mail. Cumparatorul poate opta pentru a adauga o modalitate de notificare suplimentara: prin telefon sau sms. Contractul se considera incheiat in momentul in care Cumparatorul va primi notificarea de expediere a Comenzii transmisa de Mega Image prin intermediul postei electronice.

Pot comanda online doar persoanele care selecteaza pentru livrarea comenzii o adresa din Romania si care se inregistreaza pe site-ul www.mega-image.ro conform celor de mai jos. Inregistrarea pe site, precum si plasarea unei comenzi implica acordul implicit al Cumparatorului cu privire la Termeni si Conditii si la modalitatea prin care i se vor comunica de catre Mega Image detalii legate de Comenzi.

In vederea efectuarii unei comenzi, persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani, respectiv persoana juridica se va inregistra pe Site prin crearea unui Cont, indicand adresa sa de e-mail, numele, prenumele, data nasterii, numarul de telefon, adresa si definind o Parola. 

Clientul este singurul responsabil pentru consecintele care decurg din utilizarea Site-ului, precum si pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura, in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu. Mega Image isi rezerva dreptul de a restrictiona/suspenda posibilitatea Clientului/Cumparatorului de a plasa comenzi pe Site, in cazul in care considera ca actiunile acestuia in Site i-ar putea cauza vreun prejudiciu. Intr-o astfel de situatie, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Mega Image.

Prin acceptarea prezentelor „Termeni si conditii”, Clientul/ Cumparatorul isi asuma respectarea prevederilor Legii nr. 349 /2002 si ale Legii nr. 61/ 1991 referitoare la interdictia de a comercializa bauturi alcoolice si tigari catre minori. Mega Image nu poate fi tinut raspunzator in nicio situatie in care Clientul utilizeaza pentru a se inregistra/autentifica pe Site informatii false/incorecte referitoare la varsta.

Mega Image poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau promotii valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Mega Image isi rezerva dreptul de a refuza orice Comanda din motive legitime.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) sunt cu titlu de prezentare, nu reprezinta o obligatie contractuala a Vanzatorului, ci exclusiv o modalitate de prezentare, avand scop informativ iar Produsele livrate pot diferi de Produsele si descrierile prezentate pe Site.

Pentru Produsele semnalate cu mentiunea “Disponibil de la”, Mega Image nu garanteaza disponibilitatea imediata incepand cu data mentionata, data fiind una estimata de reaprovizionare.
 Se precizeaza ca este posibil ca ofertele/promotiile si recomandarile postate pe Site sa nu fie valabile in magazinele Mega Image.  De asemenea, Produsele, ofertele sau promotiile prezentate in cataloagele sau revistele Mega Image nu sunt intotdeauna valabile pe site-ul online. 

Inregistrarea in cadrul Programului de Loialitate si conditiile de desfasurare si participare la acesta vor avea loc potrivit prevederilor art. 17 si POLITICII  PRIVIND PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

5. COMANDA ONLINE

Pentru a plasa o comanda online in Site, Clientul/Cumparatorul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 1. Sa se autentifice iar in cazul in care Clientul nu dispune deja de un Cont de Client in Site, acesta trebuie sa isi creeze un Cont.
 2. Sa adauge produse in cos prin selectarea butonului Adauga in Cos ori de cate ori identifica Produse pe care doreste sa le comande imediat. Produsele adaugate vor fi afisate in sectiunea “cosul de cumparaturi” din partea superioara a site-ului.
 3. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului.
 4. Sa selecteze modalitatea de plata: online cu cardul sau numerar si sa specifice daca doreste factura pentru comanda sa.  
 5. In pagina Confirmare comanda, clientul poate sa verifice detaliile comenzii: valoare comanda, tip de livrare, interval de livrare, data de livrare si modalitatea de plata. Dupa trimiterea comenzii sau dupa ce datele bancare au fost verificate de Procesatorul de plati, Clientul primeste un e-mail de confirmare a lansarii comenzii, pe adresa de mail asociata contului sau.
 6. Precizam ca mesajul de confirmare a lansarii comenzii nu inseamna acceptarea comenzii de catre Mega Image, ci doar confirma faptul ca Mega Image a receptionat comanda lansata de Client. Confirmarea acceptarii comenzii va avea loc ulterior prin transmiterea de catre Mega Image a e-mailului de confirmare a expedierii si emiterea bonului fiscal aferent valorii finale a expeditiei. Contractul se va referi numai la acele produse enumerate în Confirmarea de expediere. 
 7. Expedierea comenzii depinde de disponibilitatea produselor în stocurile Mega Image. În eventualitatea în care apar dificultăţi de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, Mega Image va avea dreptul de a informa Clientul cu privire la inlocuirea produselor cu produse de calitate si valoare egale aflate in stoc. Dacă nu se doreste inlocuirea produselor și in situatia in care Clientul a facut deja plata aferentă produselor comandate, se va elibera integral orice suma de bani platita in baza Comenzii.  

Preturile afisate pe Site sunt informative si pot fi modificate in mod unilateral de Mega Image. Nicio modificare a preturilor de catre Mega Image nu va afecta o comanda confirmata de Mega Image. Preturile nu includ costurile de livrare.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte si complete, inclusiv adresa de livrare si confirma ca a implinit 18 ani.

Fiecarei comenzi plasate in site i se va atribui un numar unic de comanda, numar ce poate fi folosit in urmarirea si identificarea acesteia.

Comanda odata plasata nu poate fi modificata, Clientul avand urmatoarele posibilitati:
1) in termenul indicat in Sectiunea “Contul meu”, doar in perioada comunicata in cadrul fiecarei Comenzi plasate, poate pastra Produsele din Comanda intiala si plasa o alta Comanda noua, alegand un nou interval pentru livrarea acesteia din cadrul intervalelor disponibile, Comanda initiala urmand a fi anulata;
2) Clientul poate anula comanda, urmand a plasa o Comanda noua, efectuand din nou, toti pasii necesari pentru a plasarea unei noi Comenzi.

Anularea unei Comenzi, respectiv plasarea unei Comenzi noi, in aceasta situatie va avea loc cu respectarea pasilor descrisi la art. 5 din prezentul document.

Plasarea unei Comenzi implica acceptarea de catre Client a preturilor si a descrierii Produselor oferite spre vanzare. Clientii sunt incurajati sa citeasca Pagina fiecarui Produs pentru a-i cunoaste caracteristicile, iar pentru informatii complete sa verifice etichetarea Produselor la ridicarea Comenzii si inainte de orice consum sau utilizare, iar, daca este necesar, sa faca uz de dreptul lor de retractare.

Mega Image poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, notificand Cumparatorului in acest sens, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Mega Image, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
 • lipsa produselor in stoc din cauze cum ar fi, dar fara a se limita la: deteriorare ambalaj, deficiente de calitate, deficiente etichetare etc.

In cazul in care un Produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si, se va elibera in contul Cumparatorului contravaloarea Produsului, in termen de maximum 14 zile de la data transmiterii notificarii. Comanda care nu a fost ridicata/receptionata in termen de 24 de ore (Bucuresti) sau 72 de ore (Provincie) de la Data si intervalul orar selectat in momentul plasarii Comenzii, va fi anulata de Vanzator. In acest caz, suma platita online va fi returnata in contul Clientului in termen de maximum 14 zile de la data anularii comenzii de catre Vanzator. Mega Image realizeaza toate demersurile necesare pentru eliberarea in contul Cumparatorilor a contravalorii Produselor/ Comenzilor care nu pot fi livrate sau sunt anulate de catre oricare dintre parti, din varii motive, urmand ca sumele aferente sa fie eliberate Cumparatorilor dupa procesarea tranzactiilor de catre procesatorul de plati si institutiile bancare participante in tranzactie.

6. MODALITATI DE PLATA SI PRETURI

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Pretul de vanzare al Produselor este cel in vigoare la momentul plasarii Comenzii, este exprimat in LEI (RON) si include TVA. Mega Image isi desfasoara operatiunile in LEI și nu va aplica niciun comision suplimentar si nicio suprataxa pentru tranzactiile aferente comenzilor. Cu toate acestea, avand in vedere ca tranzactiile prezinta caracter international, datorita faptului ca procesatorul de plati si banca acceptanta se afla intr-un alt stat, este posibil sa apara anumite costuri pentru Cumparator, ca urmare a schimburilor valutare sau comisioanelor bancare pentru tranzactii internationale, conform Termenilor si Conditiilor agreate intre banca emitenta si consumator. Din acest motiv, in cazul platii cu cardul, daca sumele debitate de pe cardul unui Cumparator in legatura cu o tranzactie sau rambursate pe card difera de pretul afisat la finalizarea comenzii sau de suma confirmata care urma sa fie rambursata, rugam Cumparatorul sa contacteze banca emitenta a cardului, pentru a primi mai multe informatii referitoare la comisioanele bancare si costurile de schimb valutar, iar in cazul in care veti intampina dificultati in lamurirea situatiei in raport cu banca emitenta, va rugam sa ne contactati la telverde 0800410900 sau la relatii_clienti@mega-image.ro.

La solicitarea Cumparatorului, Mega Image va putea emite si transmite Cumparatorului factura fiscala aferenta Comenzii, in conditiile transmiterii de catre Client a datelor necesare conform legii pentru intocmirea acesteia urmand ca Mega Image sa emita factura fiscala in conformitate cu datele transmise de catre Client. Factura fiscala in format fizic va fi livrata catre Cumparator odata cu comanda. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI.

Bonul fiscal va fi eliberat pentru fiecare comanda in parte si va insoti produsele livrate.

Cumparatorul are la dispozitie doua modalitati de plata pentru comenzile efectuate pe Site: plata online cu Cardul Bancar si plata numerar la livrare.

In cazul efectuarii unei plati online cu Cardul Bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro), pentru finalizarea si validarea platii Clientul este directionat catre o Pagina de Plata securizata. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat optiunea de plata online. 

Clientii au posibilitatea de a salva datele cardurilor bancare in sectiunea “Metode de plata” din Cont, pentru a fi utilizate la tranzactii viitoare. Mega Image nu va putea accesa datele cardurilor bancare ale Clientilorsi nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la Cardul Bancar al Clientului, acestea fiind procesate direct prin intermediul sistemelor securizate ale furnizorului de servicii de plati online si de catre institutia de autorizare a tranzactiei despre care Clientul va fi informat, anterior introducerii datelor. Procesatorul de Carduri Bancare agreat de Mega Image are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei Comenzi emise, Comenzi anulate, Contract valid sau Contract anulat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

Daca se alege plata in numerar, plata este considerata finalizata in momentul achitarii sumei reprezentantului firmei de curierat. In cazul in care clientul opteaza pentru ridicarea comenzii din unul dintre punctele de ridicare personala indicate pe Site, acesta va putea efectua plata comenzii doar online cu cardul bancar. 

In cazul platii prin Card Bancar, platile sunt procesate prin intermediul Adyen B.V., in calitate de procesator de plati, avand sediul in Olanda si numar identificare companie 34259528. Mega Image va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea Produselor comandate si livrate, conform mesajului de confirmare a Comenzii transmise catre Cumparator. In cazul platii in numerar, Mega Image va primi sumele reprezentand contravaloarea Produselor comandate si taxa de livrare prin reprezentantul firmei de curierat, in momentul livrarii comenzi.

In cazul platilor online, Mega Image nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

7. LIVRAREA BUNURILOR

Conform optiunii Clientului, Produsele comandate de Client vor fi livrate in sistem de curierat la adresa indicata de Cumparator sau catre punctele de ridicare a comenzilor (din interiorul magazinelor Mega Image disponibile in Site), conform optiunii Cumparatorului.

In cazul in care Cumparatorul a optat pentru varianta ridicarii comenzii de la unul dintre punctele de ridicare, acesta se va prezenta la punctul de ridicare ales si va comunica reprezentantilor Mega Image numarul de Comanda. In momentul ridicarii Comenzii, Clientul se va asigura ca Produsele nu prezinta nicio degradare vizibila, iar continutul este conform Comenzii efectuate (cantitate, natura produselor etc.). Dupa ridicare, Clientul devine responsabil pentru conservarea acestora iar reclamatiile ulterioare cu privire la eventuale neconformitati privind cantitatea, natura produselor, degradari vizibile etc. nu vor fi luate in considerare.
Punctele de ridicare personala a comenzilor sunt indicate pe Site.

Toate informatiile referitoare la valoarea comenzii, taxa de livrare, taxa de lichide, precum si informatii privind eventualele reduceri si vouchere sunt disponibile pe site, in sectiunea „Cosul meu”la plasarea comenzii.

Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicata de catre Client in procesul efectuarii comenzii.
Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii. In cazul aparitiei unor erori la introducerea datelor de livrare (strada, numar strada, bloc, numar, etaj, persoana de contact, numar de telefon) Mega Image nu va fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii comenzii.

La solicitarea curierului, Clientul va face dovada identitatii sale si va comunica numarul de comanda.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta implinita de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre curier a numarului comenzii.

O comanda nu va putea fi livrata daca un Client nu indeplineste conditiile mai sus mentionate.

Cumparatorul va selecta intervalul de livrare dorit din variantele afisate pe site la momentul plasarii comenzii. 

Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona comanda efectuata pe Site si faciliteaza accesul Curierului in locatia mentionata in comanda. In cazul in care Curierul nu poate avea acces la adresa comunicata, livrarea nu se va onora.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Mega Image, la momentul predarii produselor comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul validarii comenzii.

In eventualitatea depasirii Intervalului de timp prevazut pentru Ridicare/Livrare, Mega Image sau reprezentantul firmei de curierat va informa Clientul prin SMS sau telefon si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o noua perioada.
La expirarea perioadei de prelungire, nefinalizata prin Ridicarea/Receptionarea  Produselor, Mega Image isi rezerva dreptul de a anula Comanda, situatie in care sumele platite online cu Card Bancar vor fi rambursate Clientului in termen de maxim 14 zile de la data anularii comenzii de catre Mega Image, iar in cazul anularii comenzii de catre Client in urma nerespectarii obligatiei de livrare de catre Mega Image conform celor de mai sus, termenul de rambursare va fi de 7 zile.

8. TAXE DE LIVRARE

Taxa de livrare va fi afisata atat in in momentul plasarii comenzii cat si dupa finalizarea acesteia. 

Taxa de lichide va fi perceputa doar in situatia in care volumul de lichide comandat intr-o comanda depaseste 40 de litri.

Taxa de lichide va fi perceputa conform intervalelor de mai jos:

Taxa de lichide

PragVolum comandatCuantum
39,99 l403 lei
44,99 l456 lei
49,99 l509 lei
54,99 l5512 lei
59,99 l6015 lei
64,99 l6518 lei
69,99 l7021 lei
74,99 l7524 lei
79,99 l8027 lei
84,99 l8530 lei
89,99 l9033 lei
94,99 l9536 lei
>99,99 l10040 lei

Categoriile de produse al caror volum va fi luat in calcul in calcularea taxei de lichide se pot gasi mai jos:

 • Apa
 • Bauturi aperitive si spirtoase
 • Vin 
 • Bere
 • Energizant si ice coffee
 • Sucuri

9. GARANTII SI RETURUL PRODUSELOR

9.1 Garantii

Mega Image, in functie de produsul achizitionat, acorda garantie conform prevederilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora („Legea nr. 449/2003″). Se precizeaza ca produsele alimentare nu beneficiaza de garantie. 
La receptionarea comenzii, clientul este incurajat sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita, in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea Produsului sau poate solicita inlocuirea Produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. Inlocuirea Produsului este posibila in limita stocului disponibil. In cazul in care Clientul a returnat un Produs deoarece acesta prezenta defecte de fabricatie, iar Vanzatorul nu dispune de un produs inlocuitor corespunzator, acesta va returna Clientului contravaloarea Produsului respectiv.

Clientul poate returna in termen de 24 de ore produsele achizitionate de pe Site, in urmatoarele situatii:

 • Ambalajul prezinta deteriorari severe, cu exceptia produselor alimentare;
 • Produsele au fost livrate/ facturate gresit;
 • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 • Produsele nu respecta continutul mentionat in momentul Comenzii;   
 • Produse cu defecte calitative.

Mega Image poate sa refuze Produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa poata pretinde daune-interese sau despagubiri:

 • In cazul inlocuirii Produsului achizitionat cu un alt Produs sau de un tip diferit, 
 • In cazul in care Produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (ex. in ambalajul original cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit). 

In cazul in care aducerea la conformitate sau inlocuirea Produselor neconforme nu este posibila, rambursarea contravalorii Produselor respective se va face in termen de cel mult 24 de ore de la returnarea produsului neconform catre curier sau in Magazinul Mega Image indicat de catre Mega Image.

Produsele care potrivit legii beneficiaza de garantie vor fi insotite la momentul receptionarii de catre Cumparator de certificate de garantie emise de catre producatori. Pe durata valabilitatii garantiei Produselor, orice defectiune a Produselor trebuie reclamata conform instructiunilor din certificatul de garantie.

Cumparatorul poate reclama lipsa certificatului de garantie al unui produs in maximum 48 de ore de la momentul receptionarii Comenzii.

Orice sesizari sau reclamatii cu privire la o Comanda pot fi transmise prin urmatoarele modalitati:

9.2 Dreptul de retragere
In conformitate cu art. 9 alin. 1 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in contractele incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative („OUG nr. 34/2014”), Clientul are dreptul de a denunta unilateral Contractul, in termen de 14 (paisprezece) zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Termenul de 14 zile curge de la data in care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Client, intra în posesia fizica a produselor. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a Produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Cu toate acestea, in functie de Produsele comandate, in conformitate cu prevederile art 16 din OUG nr. 34/2014, se vor aplica restrictiile prevazute de art. 9.2.1   de mai jos.

Clientul isi poate exercita dreptul de retragere printr-o declaratie neechivoca, in una din urmatoarele modalitati:

Clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

In situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a Contractului conform prezentului capitol, Vanzatorul are obligatia de a rambursa sumele platite de catre Client, inclusiv costurile livrarii, fara intarziere nejustificata, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului. Mega Image ramburseaza sumele antementionate folosind aceeasi modalitate de plata ca si cele folosite de Cumparator pentru tranzactia initiala.

Cu excepţia cazului în care Mega Image s-a oferit sa recupereze el insusi Produsele, acesta poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au făcut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea Clientului conform careia acesta a trimis produsele către Mega Image, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

9.2.1 Returnarea produselor 

Produsele achizitionate de pe www.mega-image.ro pot fi returnate in baza exercitarii dreptului de retragere  in termen de 14 zile la data livrarii acestora cu conditia ca acestea sa nu fie deteriorate si sa aiba ambalajele intacte, cu exceptia produselor exceptate de la dreptul de retragere conform dispozitiilor legale in vigoare si a produselor din categoria Bacanie si Bauturi, care se pot returna in maximum 48h de la data livrarii acestora, cu conditia ca ambalajele de origine sa fie intacte (ambalaj primar, secundar/supra-ambalaj) si sa nu fie devidate.

Produsele exceptate de la dreptul de retragere, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare sunt urmatoarele:

 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator;
 • produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • produsele alimentare din categoria macelarie si peste (congelat sau proaspat), legume–fructe, panificatie precum si produsele alimentare proaspete inclusiv lapte si produse lactate, branza, oua etc. si orice alte produse alimentare sau nealimentare care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • băuturile alcoolice al căror preț a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile și a căror valoare reală depinde de fluctuațiile de pe piață pe care profesionistul nu le poate controla;
 • produsele din tutun si alcoolurile tari, produsele de machiaj si igiena si orice alte produse care au fost desigilate; 
 • produsele sau serviciile al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care profesionistul nu le poate controla și care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere
 • produsele accizabile marcate cu timbre, banderole sau orice alt tip de marcaj specific aplicat conform prevederilor legale, ale caror marcaje au fost deteriorate (alcool, tigari)

Returnarea produselor se va face fie prin curier, fie personal la Mega Image Drive, Prelungirea Ghencea, nr. 89 B, sector 6, Bucuresti si doar insotite de bonul fiscal aferent. Mega Image recomanda Clientului care doreste sa-si exercite dreptul de retur sa informeze Serviciul de Relatii cu Clientii. Costurile aferente returnarii produselor cad in sarcina Cumparatorului.

10. FRAUDA

Mega Image nu solicita Clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale de tip conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

Mega Image isi declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi/ este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Mega Image. Clientul va informa Mega Image asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact indicate de Mega Image.

Mega Image nu promoveaza SPAM-ul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail in Magazinul Web poate opta pentru dezactivarea Contului de Client aferent acestei adrese de e-mail, sau pentru dezabonare de la primirea de newsletter-e/alte comunicari comerciale/promotionale.

Comunicarile realizate de catre Mega Image prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

11. FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

12. LIMITARE DE RESPONSABILITATE 

Mega Image nu poate fi tinut responsabil in nici un fel in fata niciunui Client care utilizeaza Site-ul sau continutul acestuia, altfel decat in limita prevederilor inscrise in cadrul Termenilor si Conditiilor.

Mega Image nu garanteaza Clientului acces la Serviciul oferit prin intermediul Site-ului, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma, prin parcurgerea etapelor de inregistrare mentionate in cadrul Termenilor si Conditiilor si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral Continutul, de a reproduce partial sau integral Continutul, de a copia, sau de a exploata orice Continut in orice alta maniera sau de a transfera vreunui tert orice Continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Mega Image.

Site-ul Mega Image SRL poate contine legaturi conexe (numite hyperlink-uri sau link-uri), care permit conectarea automata la diferite site-uri de Internet. Aceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terti si sunt administrate de acestia.  Mega Image nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor Site-uri la care se ajunge prin legaturi din Continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele Site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

Mega Image este exonerat de orice vina in cazul utilizarii Site-urilor si/sau al Continutului transmis catre un Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul Site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Mega Image, atunci cand aceasta utilizare a Continutului poate sau produce pagube de orice natura Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

Mega Image nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 • Serviciul va fi potrivit cerintelor Clientului;
 • Serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
 • Produsele/Serviciile obtinute gratis sau contra cost prin intermediul Serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Clientului;

In limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, operatorii, administratorii si/sau proprietarii website-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/ legatura/ tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre Client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Magazinelor Web.

Mega Image nu este responsabila pentru prejudiciile ce pot fi create ca urmare a folosirii neautorizate a informatiilor de pe Site. 

Mega Image nu este responsabila pentru eventualele costuri si/sau pierderi de orice fel suportate/rezultate ca urmare a folosirii informatiilor de pe Site. 

Informatiile prezentate in paginile Produselor sau in sectiunile „Promotii” si “Produse noi” nu creeaza obligatii in sarcina Mega Image in sensul ca Mega Image nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli de text sau pentru preturile postate. Oferta produselor prezentate in aceste sectiuni este valabila in limita stocului disponibil. 

13. RASPUNDERE

 • 13.1. Mega Image nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Mega Image a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
 • 13.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
 • 13.3. Prin crearea si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Mega Image si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

15. PUBLICITATE

Newsletterele Mega Image sunt transmise via e-mail prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Mega Image. 

In momentul in care Clientul isi creaza un Cont pe Site are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de mesaje promotionale. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau prin debifarea optiunii existente in contul de client. Consultati Politica de Confidentialitate Mega Image in acest sens.

Renuntarea la primirea Newsletter-elor nu implica renuntarea la acceptul acordat pentru „Termeni si conditii”

De asemenea, Mega Image va transmite catre Client mesaje de confirmare prin e-mail sau sms, in urmatoarele situatii:

 1. crearea Contului (e-mail);
 2. schimbarea parolei Contului (e-mail);
 3. mesaj de confirmare Comanda, dupa lansarea comenzii (e-mail);
 4. informare despre stadiul pregatirii comenzii (SMS) trimis cu 2 ore inainte de Intervalul de Timp Programat pentru ridicarea Comenzii
 5. anularea comenzii de catre client (e-mail);
 6. ridicarea/primirea comenzii (e-mail);
 7. confirmare a dezabonarii Clientului in urma solicitarii exprese a acestuia (e-mail);
 8. distribuirea a unei liste de cumparaturi (e-mail);
 9. distribuirea a unei retete (e-mail);
 10. distribuirea a unui produs din site(e-mail);
 11. modificarea unei comenzi deja plasate (e-mail);
 12. schimbarea parolei la inregistrarea cardului (e-mail);
 13. confirmarea conectarii cardului Connect (e-mail).

16. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul Site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a Mega Image, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Aceste elemente sunt protejate de legislatia romana si de textele internationale referitoare la respectarea drepturilor de autor, a marcilor, a desenelor si a modelelor, a brevetelor etc.

Orice reproducere sau reprezentare chiar si partiala prin orice mijloace, realizata fara acordul scris, prealabil si expres al Mega Image sau al partenerilor sai unde acestia sunt titulari de drepturi, este interzisa si ilicita. Nerespectarea acestei interdictii constituie o contrafacere sau un act de concurenta neloiala care angajeaza responsabilitatea civila si penala a autorului sau.

Punerea in aplicare a hyperlink-urilor catre orice pagina a acestui Site Site necesita acordul scris, prealabil si expres al Mega Image. Utilizarea oricaror informatii de pe Site in alte scopuri decat cel consultativ, in special in scopuri publice, comerciale sau umoristice, poate face obiectul unor urmariri penale atat in Romania, cat si in strainatate.

17. PROGRAMUL DE LOIALITATE

Programul de loialitate are ca scop rasplatirea fidelitatii clientilor Mega Image, prin oferirea de beneficii si oferte personalizate acestora, disponibile doar in virtutea detinerii cardului de loialitate (CARDUL CONNECT). Participantii la acest program vor respecta conditiile de inscriere si participare conform prezentului document Termeni și Condiții. Se pot inscrie in program clientii care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii, cu domiciliul sau resedinta in Romania si care accepta acest document Termeni si Conditii. Prin acceptarea si inscrierea in program, participantii declara pe proprie raspundere ca au varsta de peste 18 ani. Angajatii Mega Image se pot inscrie in program prin inrolarea, conform prevederilor de mai jos, a cardului de loialitate detinut in temeiul Regulamentului intern. 
Programul este valabil incepand cu data de 18.10.2018, se desfasoara pe durata nedeterminata si poate inceta oricand, la initiativa Mega Image sau in caz de forta majora, cu anuntarea clientilor participanti prin afisarea pe site-ul www.mega-image.ro si in magazine, inainte de data incetarii sau in cel mai scurt timp dupa incetare. 
Programul este aplicabil atat pe site-ul www.mega-image.ro cat si in magazinele Mega Image si Shop&Go din Romania.  
Programul poate fi modificat unilateral de catre Mega Image oricand, urmand ca aceste modificari sa fie anuntate clientilor participanti in masura in care acestia sunt afectati de modificari.
Prin accesarea Programului de Loialitate, Clientul este de acord cu conditiile de desfasurare ale acestuia, asa cum vor putea fi acestea modificate ulterior de catre Mega Image si cum vor fi aduse la cunostinta clientilor, exonerand de raspundere Mega Image in cazul in care imposibilitatea accesarii unor oferte sau beneficii este datorata culpei Clientului sau a unui tert. 
Mega Image nu raspunde pentru niciun fel de prejudicii suferite de Client in cazul utilizarii frauduloase a cardului de loialitate de catre acesta sau de catre un tert. 
Mega Image nu își asumă responsabilitatea pentru deteriorarea, distrugerea, pierderea sau furtul cardului de loialitate sau pentru beneficiile nerealizate de către participant ca urmare a deteriorării, distrugerii, pierderii sau furtului acestuia. Toate aceste evenimente trebuie aduse la cunoștința Mega Image – departamentul Relatii Clienti – in cel mai scurt timp, telefonic la numarul TELVERDE 0800 410 900 sau prin email la adresa relatii_clienti@mega-image.ro.
De asemenea, Mega Image nu își asumă răspunderea pentru datele incorecte sau incomplete furnizate de către Client la momentul inregistrarii. Mega Image are dreptul de a invalida orice card Connect care nu îndeplineste toate condițiile de Participare, cu notificarea clientului, prin e-mail și/sau telefon. Mega Image are dreptul să blocheze temporar cardul de loialitate în cazul în care posesorul sau incalca prevederile acestui document Termeni si Conditii, fara notificarea prealabilă a clientului. 
Cardul nu este transmisibil; Mega Image nu isi asuma nicio obligatie sau raspundere in cazul incalcarii, de catre client, a interdictiei de transmitere a cardului catre un tert. 
Codul de bare printat pe cardul Connect este proprietatea Mega Image, neputând fi replicat fara aplicarea sanctiunilor prevazute de legislatia aplicabila.

Inregistrarea in program si modul de functionare:
A. Obtinerea CARDULUI CONNECT 

 Programul de loialitate implica obtinerea unui card de loialitate care asigura clientilor detinatori accesul la beneficii si oferte incluse de catre Mega Image in program (Cardul Connect). Un client are dreptul la un singur Card Connect. Prin urmare, nu va fi posibila inregistrarea mai multor carduri Connect pentru aceeasi persoana/ pentru aceeasi adresa de email/ sau pentru acelasi numar de telefon. Mega Image isi rezerva dreptul de a anula toate cardurile Connect detinute de o persoana fizica sau juridica, in cazul in care constata ca aceasta detine mai multe carduri. O persoana juridica poate beneficia de un singur card Connect; prin urmare, inregistrarea mai multor carduri pentru aceeasi persoana juridica nu este posibila. 

Cardul Connect poate fi emis in format fizic sau electronic. Cardul in format fizic poate fi obtinut numai dintr-un magazin Mega Image. Cardul in format electronic poate fi obtinut prin inregistrarea online pe www.mega-image.ro, sectiunea « Vreau cardul ». 

Cardul Connect poate fi utilizat: 

 • fie in regim anonim (« card anonim »), atunci cand clientul detinator nu doreste sa comunice organizatorului niciun fel de date de contact si nu doreste inregistrarea cardului; acest tip de card va putea asigura accesul clientului exclusiv la ofertele valabile pentru toti detinatorii de card, insa nu si la ofertele si beneficiile personalizate; 
 • fie in regim personalizat (« card inregistrat »), -atunci cand clientul detinator doreste inregistrarea cardului si conectarea acestuia cu un cont (existent anterior crearii cardului sau creat ulterior), comunicand organizatorului datele sale de contact; acest tip de card va putea asigura accesul clientului exclusiv la ofertele valabile pentru toti detinatorii de card, insa nu si la ofertele si beneficiile personalizate; 
 • -fie in regim personalizat (« Card personalizat »), atunci cand clientul doreste inregistrarea cardului, conectarea acestuia cu un cont (existent anterior crearii cardului sau creat ulterior) si isi exprima consimtamantul pentru analiza istoricului sau de cumparaturi in vederea primirii de oferte/beneficii personalizate. In cadrul contului aveti optiunea de opri profilarea in cazul in care doriti sa nu mai receptionati oferte personalizate, prin accesarea sectiunii Preferinte de comunicare. Daca nu optati pentru prelucrarea datelor dumneavoastra privind utilizarea istoricului de cumparaturi in vederea profilarii, sau va retrageti acordul, nu veti putea beneficia de ofertele noastre personalizate disponibile in programul de loialitate, cardul putand fi utilizat in continuare in regim de Card inregistrat. Daca aveti nevoie de suport tehnic pentru crearea unui cont, va puteti adresa catre departamentul de Relatii Clienti la nr. de telefon TELVERDE 0800 410 900 sau la adresa  relatii_clienti@mega-image.ro.

B. Inregistrarea CARDULUI CONNECT

 B.1 Cardul Connect in format fizic poate fi inregistrat: 
a) fie prin accesarea echipamentului de tip kiosk amplasat de catre Mega Image in acest scop in oricare din magazinele participante si parcurgerea pasilor necesari afisati pe ecranul aferent;

 • pentru inregistrarea cardului la kiosk este obligatorie comunicarea, cel putin a unui mijloc de comunicare cu clientul, fie email, fie telefon, conform optiunii clientului; in lipsa comunicarii unei optiuni (email/telefon valid), inregistrarea cardului nu este posibila iar cardul poate fi utilizat numai in regim anonim; 
 • in cazul inregistrarii cardului cu comunicarea exclusiv a numarului de telefon mobil, prin intermediul kiosk-ului din magazine, in lipsa crearii unui cont pe site-ul www.mega-image.ro -clientul va putea utiliza cardul numai in magazine, fara insa a putea efectua cumparaturi online si utiliza, cu ocazia acestora,  ofertele personalizate;  
 • la inregistrarea cardului la kiosk cu conectarea adresei de email, clientului nu i se cere alocarea, respectiv introducerea vreunei parole; aceasta se va seta prin accesarea unui link care va fi transmis pe adresa personala de e-mail comunicata de catre client. In momentul inregistrarii pe tableta de la kioskul din magazin cu o adresa de email, contul va fi creat, insa va fi considerat activ numai dupa setarea parolei direct pe platforma www.mega-image.ro.

b)         fie prin accesarea platformei www.mega-image.ro pe orice echipament cu acces la internet (PC, tableta, telefon mobil) si parcurgerea pasilor necesari afisati pe site: creare cont (pentru clientii care nu detin inca un cont valid) sau conectare card (pentru clientii care detin un cont valid si doresc conectarea cardului Connect si asocierea acestuia contului preexistent); in cazul inregistrarii online este obligatorie introducerea unei adrese de email valide; 
c) fie prin accesarea serviciului Relatii Clienti la nr. de telefon TELVERDE 0800 410 900. 

Un Card Connect anonim poate fi oricand transformat intr-un Card Connect inregistrat, prin inregistrarea sa online si crearea, de catre client, a unui cont asociat cardului pe www.mega-image.ro,. Puteti opta in orice moment pentru un Card Connect personalizat prin acceptarea profilarii cardului dumneavoastra. 

B.2. Inregistrarea Cardului Connect electronic:

In cazul clientilor care solicita, in prima etapa, un Card Connect digital si doresc ulterior inlocuirea acestuia cu un Card connect fizic precum si pastrarea istoricului de cumparaturi aferent, clientul se va prezenta in orice magazin Mega Image sau Shop&Go, va solicita un card fizic si il va inregistra si activa online urmand pasii indicati in sectiunea «Inlocuire card». Din momentul activarii noului card pentru acelasi cont asociat pe www.mega-image.ro vechiul card va fi dezactivat iar datele aferente vechiului card sa vor transfera automat pe noul card. 

Cardul Connect digital confera clientului detinator acces la aceleasi oferte si beneficii ca si cardul fizic inregistrat. Cardul Connect digital nu poate fi utilizat in format anonim.

In toate situatiile, pentru inregistrarea Cardului Connect clientul este obligat sa comunice Mega Image datele sale reale, corecte, complete, sa completeze toate campurile marcate ca fiind obligatorii. 

C. Utilizarea Cardului Connect

Utilizarea cardului Connect in magazine are loc prin scanarea acestuia la casa de marcat (indiferent de metoda si forma scanarii), chiar daca acesta nu a fost inregistrat online sau la kiosk. In cazul in care scanarea este imposibila, din motive tehnice, la momentul utilizarii, este posibila utilizare cardului prin dictarea codului de bare.

In cazul utilizarii cardului Connect in regim anonim, clientul va avea acces in magazine la promotiile pentru membri afisate la raft. In cazul utilizarii cardului Connect in regim de Card inregistrat, clientul va avea acces in magazine la promotiile pentru membri afisate la raft, precum si la promotiile generale afisate pe site, fara a beneficia insa de oferte personalizate. Tipul, durata promotiilor si valoarea beneficiilor client vor fi stabilite unilateral de catre Mega Image si afisate in magazine.  Acordarea acestui tip de beneficii client este la latitudinea Mega Image, aceasta nefiind obligata sa stabileasca vreun numar minim de promotii sau vreo valoare a discounturilor sau beneficiilor client.  

In cazul utilizarii cardului in regim de Card inregistrat, clientul detinator va putea beneficia de: 

 1. Diferite promotii valabile pentru toti detinatorii de card Connect, active la momentul efectuarii cumparaturilor, cu conditia scanarii cardului Connect;  aceste promotii implica acordarea unor reduceri imediate, la casa de marcat, la anumite produse selectionate de catre Mega Image, marcate ca atare la raft sau in cataloage/reviste, promotii care vor fi active pentru anumite perioade limitate;  pentru a beneficia de reduceri, clientul trebuie sa prezinte spre scanare cardul Connect la casa de marcat INAINTE de achitarea produselor; dupa achitarea produselor si emiterea bonului fiscal, nu va mai fi posibila acordarea reducerii si, ca atare, clientul isi asuma riscul imposibilitatii de a beneficia de aceste reducerii din culpa sa (pentru neutilizarea cardului conform regulii de mai sus); 
 2. posibilitatea de a participa la toate loteriile promotionale sau alte campanii similare organizate de catre Mega Image exclusiv pentru detinatorii de carduri care funtioneaza in regim de Card inregistrat; intrucat Mega Image va putea organiza campanii de tip loterii publicitare sau altele similare, exclusiv pentru detinatorii de carduri Connect, in anumite conditii ce vor fi prevazute in regulamentele de participare aferente si care vor fi publicate pe www.mega-image.ro. In calitate de client detinator de card Connect functionand in regim de Card inregistrat veti putea fi inclus in extragerile aferente loteriilor publicitare organizate de catre Mega Image doar in conditia daca decideti sa va inscrieti in promotia respectiva si daca utilizati cardul Connect prin scanare la cumparaturi pe durata campaniei respective; in cazul neutilizarii cardului Connect in niciun moment pe durata loteriei / campaniei promotionale care implica o tragere la sorti, nu veti avea dreptul de a solicita includerea in tragerea la sorti iar Mega Image nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru imposibilitatea participarii dumneavoastra la aceasta campanie; orice alte promotii sau beneficii client care nu se pot incadra in categoriile de mai sus si care vor putea fi stabilite sau nu, de catre Mega Image, oricand pe durata programului; 

In cazul utilizarii cardului in regim de Card personalizat, in afara de beneficiile mentionate mai sus pentru Card inregistrat, veti mai putea beneficia de ofertele personalizate stabilite conform unor analize ale istoricului dumneavoastra de cumparaturi si a comportamentului de consum, active la momentul efectuarii cumparaturilor, cu conditia activarii in platforma www.mega-image.ro, sectiunea Ofertele mele si scanarii cardului Connect; acestea vor fi stabilite in functie de preferintele si istoricul de cumparaturi al dumneavoastra si nu vor putea fi transmise decat dupa un termen suficient care sa permita analiza acestor preferinte; este in mod expres precizat ca ofertele personalizate vor putea fi stabilite si in functie de frecventa cumparaturilor si utilizarea cardului Connect cu ocazia acestor cumparaturi si, prin urmare, Mega Image isi rezerva dreptul de a acorda sau nu, in anumite perioade de timp,  astfel de oferte personalizate, diferitelor categorii de clienti;
Pentru a putea beneficia de ofertele personalizate, este recomandata utilizarea cardului la fiecare cumparatura in magazine sau online. Mega Image nu raspunde fata de clientii carora nu le va putea oferi sau aloca oferte personalizate din cauza neutilizarii cardului de catre acestia. Clientii sunt singurii responsabili pentru utilizarea cardului la casa de marcat in magazin, Mega Image neasumandu-si nicio raspundere in sensul solicitarii cardului Connect pentru scanare la casa de marcat. 
Chiar si in situatia in care clientul detinator al unui card inregistrat nu a bifat acceptul pentru a i se comunica, prin email sau sms, informatii cu privire la ofertele personalizate, acesta va putea beneficia de ofertele stabilite si alocate de catre Mega Image cardului respectiv, pe durata pentru care acestea sunt active, insa in vederea consultarii existentei, naturii, valorii si duratei ofertelor si activarii acestora la un anumit moment, clientul va fi nevoit sa consulte periodic sectiunea Contul meu, subsectiunea Ofertele mele. Clientul va trebui sa isi activeze oferta personalizata din sectiunea Contul meu, in caz contrar nu va beneficia direct de respectivele promotii.

D.Incidente referitoare la Cardul Connect

 1. Falsificarea unui card Connect se poate pedepsi conform legilor in vigoare. 
 2. Clientul al carui Card Connect este pierdut/furat/distrus va putea solicita inlocuirea gratuita a cardului, urmand ca istoricul de cumparaturi acumulat in contul sau de client sa fie preluat pe noul card. In aceasta situatie, clientul trebuie sa anunte de urgenta departamentul Relatii Clienti Mega Image, telefonic la numarul TELVERDE 0800 410 900 sau la adresa de email relatii_clienti@mega-image.ro, in vederea blocarii acestuia, in caz contrar clientul asumandu-si riscul utilizarii ilicite a cardului.
 3. Orice alte reclamatii, sugestii, notificari sau solicitari de informatii cu privire la modul de derulare a programului de loialitate, respectiv la utilizarea cardului Connect vor fi comunicate catre Mega Image telefonic la numarul TELVERDE 0800 410 900 sau la adresa de email relatii_clienti@mega-image.ro.

18. COLECTAREA DESEURILOR

Mega Image respecta legislatia in vigoare privind regimul deseurilor si vine in sprijinul Clientilor sai prin punerea la dispozitie in toate magazinele Mega Image si Shop&Go a unor recipiente speciale de colectare a bateriilor, becurilor si neoanelor uzate, amplasate la intrarea in magazine, precum si a unor centre de reciclare pentru ambalaje PET si doze de aluminiu. Informatii privind magazinele unde se gasesc centrele de reciclare pentru ambalaje PET si doze de aluminiu precum si tipurile de baterii ce poti fi colectate sunt disponibile aici.
In conditiile prevazute de legislatia in vigoare, pretul Produselor electrice afisat pe Site include Taxa de timbru verde. Conform dispozitiilor legale, aveti obligatia de a colecta separat deseurile electrice si electronice (“DEEE”) si a le preda catre centre de colectare autorizate pentru colectarea DEEE.
19. DISPOZITII FINALE
Mega Image prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal conform POLITICII PRIVIND PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. 

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Mega Image, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0800 410 900, non stop, sau prin e-mail la adresa: relatii_clienti@mega-image.ro, ori prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa sediului social din Bucuresti, Bdul Timisoara nr.26, et.2, Sector 6.

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la, functionalitatea sau imbunatatirea Site-ului vor ramane proprietatea Mega Image.

19. DISPOZITII FINALE

Mega Image prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal conform POLITICII PRIVIND PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. 

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Mega Image, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0800 410 900, non stop, sau prin e-mail la adresa: relatii_clienti@mega-image.ro, ori prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa sediului social din Bucuresti, Bdul Timisoara nr.26, et.2, Sector 6.

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la, functionalitatea sau imbunatatirea Site-ului vor ramane proprietatea Mega Image.